Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Elke organisatie wil graag gevonden worden op de juiste trefwoorden om nieuwe (kwaliteits = relevant) bezoekers naar een website of webwinkel te trekken. Door middel van zoekmachine optimalisatie is het mogelijk om hogere rankings in zoekmachines als Google en Bing te verkrijgen. Als een organisatie niet gevonden wordt in de organische resultaten van Google, dan richt de organisatie zich vaak gedwongen tot het verrichten van SEA werkzaamheden of andere online marketing activiteiten.

zoekmachine_optimalisatie_gevonden_in_google

Wat doet Traffic Boost op dit gebied?

De bezoekers die u krijgt via organische zoekresultaten zijn qua kostprijs veel lager en over het algemeen hecht een bezoeker nog steeds meer waarde aan een hoge natuurlijke ranking in de zoekresultaten, dan aan een betaalde advertentie. Wij geloven in een combinatie van deze twee mogelijkheden. Dus een hoge ranking in de organische resultaten gecombineerd met geoptimaliseerde betaalde Google advertenties via het advertentienetwerk van Google of Bing. Zoekmachine optimalisatie is in te delen in verschillende onderdelen:

1. Zoekmachine vriendelijke technische / functionele opbouw website / webwinkel;
2. Unieke (voor de bezoeker) geschreven content;
3. Geoptimaliseerde landingspagina’s voor essentiële zoekwoorden;
4. Juiste url structuur en juiste meta tags.

Belangrijk is dat alle 4 punten met elkaar in balans zijn. Continue monitoren en bijsturen is essentieel binnen uw zoekmachine optimalisatie strategie. Vaak worden online marketing onderdelen als linkbuilding en content marketing ook ingezet ter ondersteuning van uw SEO-strategie. Google Analytics is een perfecte tool voor het ontvangen an analyseren van uw zoekmachine optimalisatie resultaten.

Waarom Traffic Boost?

  • U heeft 1 aanspreekpunt;
  • Kritisch onderzoek naar concurrentie, zoekwoorden en techniek website / webwinkel;
  • Wij leveren maatwerk voor de SEO-strategie, gebaseerd op uw specifieke doelstellingen;
  • U krijgt voortdurend inzicht in de prestaties van de SEO-strategie;
  • Wij zetten de SEO-strategie voor u op en beheren deze.

Is uw interesse gewekt? Ziet u de toegevoegde waarde?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch benaderen via telefoonnummer 085-4320179.