Zoekmachine adverteren

Zoekmachine adverteren (SEA)

Wanneer een internetter zich gaat oriënteren voor de aanschaf van een product of een dienst, doet hij dit vaak via een zoekmachine, zoals Google of Bing. Om optimaal vindbaar te zijn tussen vele concurrent aanbieders, is zoekmachine adverteren een verstandige keuze en is tevens de meest belangrijke en winstgevende tool voor online traffic groei. Met een relatief laag budget kunt u al starten. Binnen enkele dagen heeft u al resultaat. Voor informatie en mogelijkheden: Google Adwords.

trafficboost_adwords-adverteren

Wat doet Traffic Boost op dit gebied?

Traffic Boost gaat samen met u SEA campagnes opzetten. Dit doen we aan de hand van uw business model en specifieke doelstellingen. Samen kijken we naar de beste strategie om zoekmachine adverteren voor u in te zetten. De SEA campagnes blijven uw eigendom. Traffic Boost beheert deze voor u gedurende de samenwerking, zodat actief ingespeeld kan worden in kansen die worden gesignaleerd en gecreëerd, waardoor een online traffic groei wordt geoptimaliseerd.

Waarom Traffic Boost?

  • U heeft 1 aanspreekpunt;
  • U blijft eigenaar van de SEA-campagnes;
  • Wij leveren maatwerk voor de SEA-campagnes, gebaseerd op uw specifieke doelstellingen;
  • U krijgt voortdurend inzicht in de prestaties van de SEA-campagnes;
  • Wij zetten de SEA-campagnes voor u op en beheren deze.

Is uw interesse gewekt? Ziet u de toegevoegde waarde?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch benaderen via telefoonnummer 085-4320179.