Social media profielen

Social media profielen

Tegenwoordig maakt iedereen gebruik van social media. Daarom is het voor u als webshop eigenaar belangrijk om ook social media campagnes in te zetten. Traffic Boost kan dit voor u doen. Wij denken aan de cruciale aspecten, zodat kans van slagen wordt verhoogd. Er moet sprake zijn van “optimale brand recognition”. Hiervoor wordt de ‘look and feel’ van de profielen op de overige kanalen afgestemd, zodat dit ook goed aansluit bij de rest van de campagne. Het is van cruciaal belang voor de interesse van de kritische social media gebruiker, dat de functionaliteiten nauwlettend aansluiten aan de wensen en behoeften van de gebruiker.

Aantrekkelijke, herkenbare communicatie

Het oog wil ook wat! Binnen het social media speelveld is het noodzakelijk om te zorgen voor duidelijke en herkenbare social media profielen, voor de visuele communicatie met uw doelgroep. Het design moet natuurlijk ook aantrekkelijk en goed opgezet zijn, zodat het effect ervan wordt vergroot. Dit komt uiteindelijk de gehele campagne ten goede. Traffic Boost ontwerpt en ontwikkelt hierin het volgende:

  • Facebook profielen;
  • Facebook apps en pages;
  • Youtube branded-channels;
  • Google+ profielen;
  • LinkedIn profielen;
  • Twitter profielen.

Waarom Traffic Boost social media profielen?

Wij hebben een deskundig team dat met veel enthousiasme en creativiteit allerlei soorten van uitingen voor social media kan ontwerpen en ontwikkelen. Van concept tot de gehele uitwerking, wij voelen ons als een vis in het water op dit gebied. Social media is tegenwoordig van essentieel belang binnen de online marketing mix.

Is uw interesse gewekt? Ziet u de toegevoegde waarde?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch benaderen via telefoonnummer 085-4015566.