Social media marketing

Social media marketing

Bij social media marketing wordt al snel gedacht aan strategieën om bijvoorbeeld meer volgers op Twitter en meer likes op Faceboook te genereren. Er zijn echter nog meer mogelijkheden. Het pro actief bezig zijn met de verschillende social media van uw website heeft ook steeds meer invloed op de vindbaarheid in zoekmachines.

social-media-marketing-traffic-boost

Op het gebied van Social Media advertising richt Traffic Boost zich op meetbare resultaten. Dit doen we door het inzetten van social media in zoekmachine-optimalisatie trajecten, social PR voor ‘authority building’ en het creëren van content die naadloos aansluit op de behoeften van uw doelgroep. Daarnaast kan Social Media advertising als onderdeel van de display advertising campagne worden ingezet, door middel van adverteren op Facebook en Twitter.

  • Social media strategie

Traffic Boost helpt u met het analyseren van de doelgroep en hun behoeften om vervolgens een concrete en resultaatgerichte social media strategie vast te stellen. Samen kijken we welke kansen social media binnen de strategie kan bieden en hoe de social media als Twitter, Facebook, Linkedin en Google+ daarop kan worden ingericht.

  • Social media & SEO

De autoriteit van uw website is bepalend voor het succes van zoekmachine-optimalisatie. Naast de  traditionele ‘linkbuilding’ is er nu ook ‘authority building’, waarmee social media er voor zorgt dat u een voorsprong krijgt en behoudt op uw concurrenten.

  • Adverteren op Twitter

Om in een relatief korte tijd het aantal volgers van uw bedrijf, dienst of product te vergroten, kunnen Promoted Accounts worden ingezet. Via Promoted Tweets brengt u uw boodschap onder de aandacht van Twitter gebruikers met interesse in uw bedrijf, product of dienst.

  •  Adverteren op Facebook

Om uw doelgroep zo effectief mogelijk te bereiken, bieden Facebook Market Place Ads en Premium Ads hiervoor ongekende mogelijkheden. Door te segmenteren op interessegebieden en demografische kenmerken, komt u in contact met potentiële klanten onder Facebook gebruikers.

  • Adverteren op Linkedin

U weet wie de belangrijkste beïnvloeders en beslissers zijn van uw product of dienst, maar u weet deze niet goed te bereiken? Of u bent op zoek naar de meest geschikte kandidaat voor een moeilijk te vervullen functie binnen uw bedrijf, maar deze kunt u via de ‘gewone’ weg niet vinden? Wat uw doelstellingen ook zijn, Traffic Boost weet uw doelgroep effectief te bereiken.

Is uw interesse gewekt? Ziet u de toegevoegde waarde?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch benaderen via telefoonnummer 085-4320179.