Google adwords / affiliate marketing

Traffic Boost verricht voor Zonnepanelen Company de Google Adwords campagnes en beheert het affiliate netwerk.

Achtergrond:
Zonnepanelen Company levert hele speciale zonnepanelen aan zowel consumenten als bedrijven. Via het merk EasySun kunnen klanten een doe-het-zelf zonnepaneel systeem kopen dat rechtstreeks op het stopcontact aangesloten kan worden in plaats van de meterkast. Een installateur is dus niet nodig. Zonne Energie is erg populair op het moment. Op het internet begeven zich veel aanbieders en de concurrentie is fors.

Werkzaamheden:
In opdracht van Zonnepanelen Company heeft Traffic Boost de Adwords Campagne en het affiliate beheer van Tradetracker.nl op zich genomen. De focus ligt op het pro actief benaderen van high-traffic affiliates. Ook is het voor Zonnepanelen Company interessant om zich op blogs en forums etc.. te begeven waar vaak de zogenaamde “influencers” actief zijn. Een stukje extra content marketing is daarom ook ingezet door Traffic Boost.

Resultaat:
Zonnepanelen Company heeft inmiddels honderden kwalitatieve affiliates en de omzet is in het eerste gedeelte van 2014 fors hoger. De conversie van de Adwords campagne ligt gemiddeld rond de 3%, hetgeen erg hoog te noemen is binnen de zonnepanelen markt.

  • Category: Online marketing
  • Date: May 1, 2014

Bekijk de website