Google Adwords / Linkbuilding campagne

Traffic Boost verricht voor Schilderijen Store de display campagnes en een linkbuilding traject.

Achtergrond:
Schilderijen Store is specialist in het online inlijsten van reproducties / posters. Via een aparte inlijstmodule kunnen klanten een prachtig schilderij samenstellen. Het is erg belangrijk om goed gevonden te worden in de zoekmachines op essentiële keywords. 98% van de internetters gebruikt een zoekmachine. 85% van de internetters oriënteert zich via een zoekmachine voordat de internetter overgaat tot een aankoop via een webwinkel.

Werkzaamheden:
Traffic Boost heeft voor Schilderijen Store een strategische display campagne ingesteld en uitgevoerd. Daarnaast is via een zoekwoorden onderzoek een volgens de richtlijnen van Google opgestelde linkbuilding campagne ingezet. Deze linkbuilding campagne is gelanceerd in combinatie met seo technische aanpassingen in de functionele structuur van de webwinkel. De focus ligt op het verkrijgen van relevante kwalitatieve links die natuurlijk ook direct traffic voor de webwinkel genereren.

Resultaat:
Schilderijen Store heeft een verbeterde algemene conversie van 25%. Schilderijen Store wordt daarnaast aanzienlijk beter gevonden op de juiste zoekwoorden binnen de schilderijen branche. De volgende stap is om de conversie verder te verhogen door aanpassingen op usability gebied binnen de webwinkel.

  • Category: Online marketing

Bekijk de website