Partners

Traffic Boost werkt nauw samen met een uitgebreid netwerk van specialisten binnen de internet- en online marketing branche. Klanten van Traffic Boost profiteren van deze unieke know how die wij via onze partners aan u beschikbaar kunnen stellen. Traffic Boost gelooft stellig in samenwerkingen op elk expertise niveau binnen de online wereld.

Traffic Boost is preferred partner van de onderstaande toonaangevende partijen:

Eezeebee

Eezeebee is een specialist in zakelijke (B2B) web applicaties en de integratie hiervan binnen uw bedrijfsproces. Onze producten ontwikkelen en onderhouden wij volledig in eigen huis. Onze portfolio van producten kenmerkt zich door de schaalbaarheid en onderlinge integratie ervan. Onze consultants en project managers staan altijd voor u klaar om gezamenlijk uw online ambities waar te maken. Gespecialiseerd in oplossingen gekenmerkt door de technische en/of communicatieve complexiteit.

Bezoek Eezeebee

Ceezoo

CEEZOO webwinkel professionals is 100 procent Magento specialist. Wij bieden met alle garantie een complete dienstverlening voor webwinkeliers. We hebben een opmerkelijk en onderscheidend portfolio van projecten en bieden u snelle hosting voor uw webwinkel. Wij bouwen alleen maar Magento webwinkels. Dat doen we omdat we dan de meeste kennis vergaren over alle ins & outs van deze software en we dus alle mogelijkheden van Magento kunnen benutten voor het succes van onze klanten.

Bezoek Ceezoo

Degelijkdesign

Degelijkdesign verzorgt de grafische en technische ontwikkeling voor een brede pallet aan opdrachtgevers. Deze grafische specialist werkt voor eenmanszaken tot aan grote landelijke organisaties in Nederland. De aanpak van de opdrachten wordt als zeer prettig beschouwd en dat is voor ons de basis tot succesvolle samenwerkingen. Benieuwd wat Degelijk Design voor u of voor uw organisaties kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor een kennismaking.

Bezoek Degelijkdesign

Allfree

Wij beschikken over verschillende landelijke beroepsnetwerken waar u zich als professional bij aan kunt sluiten. Wij zorgen ervoor dat potentiële klanten u snel vinden, zodat u uw concurrenten altijd een stapje voor blijft. Vele bedrijven hebben zich aangesloten bij één van de 0800 Naambellen netwerken. Zij profiteren inmiddels van de vele leads die wij voor ze genereren. Naast leads kunt u op deze manier ook makkelijk een versterking van uw naamsbekendheid bereiken.

Bezoek Allfree.nl

Shops United

Shops United is dé inkoop-organisatie voor webwinkels Met Shops United besparen veel webwinkeliers op zaken die dagelijks gebruikt worden. Bespaar grote bedragen op de inkoop van uw verzendkosten via gerenommeerde netwerken, uw fulfilment, de kosten voor uw drukwerk en nog veel meer. Doe mee met dit mooie concept en bespaar tijd en geld.

Bezoek Shopsunited

Scoot Media

Het omvangrijke digitale platform van Scoot Media omvat duizenden affiliate websites en miljoenen double opt-in emailadressen. Dit platform biedt adverteerders de mogelijkheid om op ‘pay per performance’ basis consumenten interessante aanbiedingen te doen. Scoot Media brengt opdrachtgevers via het internet in contact met miljoenen potentiële klanten.

Bezoek Scoot Media

Target Vision Media

Online Marketing Bureau Target Vision Media helpt bedrijven meer verkopen te generen met een slimme internet marketing startegie. Hierbij horen activiteiten zoals het slim opbouwen van uw site als authority, zoekmachine optimalisatie, linkbuilding, online adverteren met onder andere Adwords, Facebook, remarketing campagnes, social media marketing en conversie optimalisatie. Deze zaken staan met elkaar in verbinding maar kunnen uiteraard ook los van elkaar worden gezien en u kunt ons voor elk van deze facetten van online marketing inschakelen waar nodig.

Bezoek Target Vision

Klarna

Klarna biedt veilige en gebruikersvriendelijke betaaloplossingen voor webshops. Het bedrijf is in 2005 opgericht met als doel e-commerce veiliger en eenvoudiger te maken. De diensten van Klarna zijn gebaseerd op het concept van betaling na levering. Dit betekent dat consumenten de bestelde artikelen eerst ontvangen en daarna pas betalen. Klarna neemt daarbij alle krediet- en frauderisico’s van de webshops over, zodat de webwinkeliers gegarandeerd uitbetaald krijgen. Momenteel zijn de betaaloplossingen van Klarna in meer dan 18.000 webshops in Duitsland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Oostenrijk en Finland geïntegreerd. De diensten van Klarna zijn al door meer dan 25 miljoen consumenten gebruikt.

www.klarna.nl
Telefoon: 0031 (0)20 30 30 100
Email: verkoop@klarna.nl”

Bezoek Klarna

Criteo

Criteo werkt met internet retailers om gepersonaliseerde online display advertenties te tonen aan consumenten die voorheen de website van de adverteerder hebben bezocht. Het hoofdkantoor van Criteo bevindt zich in Parijs, maar het bedrijf is momenteel succesvol actief in dertig markten over de hele wereld. Het product dat Criteo levert is een vorm van display advertising, waarbij hun gepersonaliseerde retargeting oplossing bestaat uit de inzet van interactieve banner advertenties.

Bezoek Criteo

Datafeedcentral

DataFeedCentral is een makkelijk te gebruiken tool om producten van data feeds te importeren en te exporteren naar meerdere kanalen. U maakt dus eenmalig een product feed aan. DataFeedCentral vertaalt deze data feed vervolgens naar meerdere kanalen zoals Beslist.nl, Vergelijk.nl, Google Shopping, Kelkoo, Zanox, etc..

Bezoek Datafeedcentral

Afosto kassa systemen

Afosto is expert in online en offline kassa systemen. Door uw webshop en fysieke kassa samen te brengen, verhoogt u deze omzet en u krijgt beter inzicht in uw administratie. Afosto Webshop is standaard geoptimaliseerd voor het gebruik op mobiele apparaten. Zo kunnen de klanten vanaf de bank met de tablet op schoot direct bestellen in de supersnelle webshop.

Bezoek Afosto

Adcrowd - Retargeting

Adcrowd is in 2012 opgericht en in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste self-service retargetingplatform van Nederland. Adcrowd heeft display advertising, en retargeting in het bijzonder, toegankelijk gemaakt voor elke adverteerder. Inmiddels bedient Adcrowd dagelijks 2.500 adverteerders die van het platform gebruikmaken. Met een wereldwijd bereik van ruim 98% kunnen verloren bezoekers overal op het web bereikt worden.

Bezoek Adcrowd