OpenCart webwinkel

OpenCart webwinkel

Op het gebied van Open Source ontwikkelen wij ook webwinkels op basis van het Open Source e-commerce platform OpenCart. Het grote voordeel om uw webwinkel op basis hiervan te realiseren is dat het zeer makkelijk te gebruiken is voor u als webwinkel eigenaar en dat het eenvoudig op uw wensen kan worden afgestemd. Het is een iets lichtere versie van het Open Source pakket Magento.

opencart-webwinkel-trafficboost

Vindbaarheid

Als webwinkel eigenaar is het van essentieel belang, dat uw potentiële klanten uw webwinkel snel en makkelijk kunnen vinden. Dit kan worden vergroot, door goed vindbaar te zijn op de juiste zoektermen binnen de verschillende zoekmachines. Hiervoor hebben de zoekmachines regels opgesteld. Wij richten onze OpenCart webwinkels zodanig in dat u, rekening houdend met deze regels, heel gemakkelijk de teksten op uw website kunt afstemmen op de juiste zoekwoorden binnen de zoekmachines.

Schaalbaarheid

Niets is zo veranderlijk als het klik- en zoekgedrag van potentiële klanten, de steeds opkomende nieuwste trends en de vele concurrentie. Hier moet ook uw webwinkel flexibel op kunnen reageren en steeds op worden doorontwikkeld en worden aangepast. Daarom zijn onze webshops voor het overgrote deel ook opgebouwd uit extensies/plugins, zodat hier voortdurend op kan worden ingespeeld.

Onafhankelijke webwinkel

Omdat wij onze webwinkels ontwikkelen op basis van Open Source software, bent u als webshop eigenaar onafhankelijk van ons. Hierdoor kunnen ook andere partijen over de kennis en kunde van uw webshop beschikken, wanneer u dat wilt. Wij werken aan een langdurige partnerschap met u door een goede succesvolle webwinkel te ontwikkelen en in elke proces met u mee te denken en door ons op te stellen als betrouwbare partner. En niet door te beschikken over het alleenrecht van de kennis van uw webwinkel.

Snelheid webwinkel

Potentiële klanten beoordelen webwinkels tegenwoordig ook kritisch op hun snelheid. Traagheid is funest voor een webshop. Wij realiseren onze webwinkels in OpenCart. Hierdoor zijn ze compact en efficiënt opgebouwd, waardoor een hoge snelheid wordt verkregen. Daarnaast zetten wij ultrasnelle hosting in voor elke webshop.

Is uw interesse gewekt? Ziet u de toegevoegde waarde?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch benaderen via telefoonnummer 085-4015566.