Magento webwinkel

Magento webwinkel

Wilt u gebruik maken van het beste Open Source Pakket op het gebied van e-commerce? Dan kiest u voor Magento! Magento biedt alle mogelijkheden om uw webwinkel online succesvol te maken. Door het Open Source karakter heeft u volledige toegang tot alle bronbestanden en kunt u uw webwinkel helemaal naar uw eigen smaak en inzicht inrichten en aanpassen. Dit komt mede door de vele extensies, die beschikbaar zijn. Kortom, met Magento kunt u het maximale uit uw webwinkel halen! Magento is een iets zwaardere versie in vergelijking tot het Open Source pakket OpenCart.

magento-webwinkel-trafficboost

Magento Open Source software

Uit onderzoek is gebleken dat de meeste e-commerce ondernemers wereldwijd kiezen voor Magento. De meest gebruikte versie is de gratis community versie. Geen enkel ander e-commerce software biedt zoveel mogelijkheden. Daarnaast is het een Open Source e-commerce software. Hiermee ontwikkelt iedere gebruiker goedkope en zelfs gratis extensies en dat zijn oneindig veel. Doordat dit zo enorm populair is hoeft men niet opnieuw het wiel uit te vinden. Alles is al een keer ontwikkeld en dus beschikbaar gesteld. Zo zijn er tal van ontwerpen gemaakt , de zogenaamde templates. Deze kunt u voor relatief lage prijs aankopen als ontwerp voor uw eigen webwinkel. Door dit ontwerp zelf verder aan te passen en helemaal uit te bouwen naar uw eigen inzicht, kunt op een relatief goedkope manier uw eigen unieke webwinkel maken . Magento biedt u hier tal van mogelijkheden in. Is het niet via een geheel eigen ontwerp, dan via een bestaand template. Zo ontwikkelt Magento zich tot uw eigen unieke webwinkel.

Doordat Magento zo veelvuldig wordt toegepast, is een koppeling met ieder denkbaar software systeem al een keer gedaan. Zo ook met uw eigen software systemen. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan hebben wij hiervoor een tool ontwikkeld, waarmee wij uw webwinkel kunnen koppelen. Dit tegen een relatief laag investeringsbedrag.

Waarom Traffic Boost als Magento webwinkel e-commerce partner?

Traffic Boost heeft veel ervaring in het bouwen en ontwikkelen van webwinkels in tal van verschillende markten. Ook op het gebied van Magento webwinkels zijn wij expert. Daarnaast zijn wij een kei in online marketing. Wij doen dit op professionele wijze met als doel webwinkels succesvol en winstgevend te laten worden. Wij geloven dan ook dat een combinatie van een goed ontwikkelde webwinkel met de inzet van effectieve online marketing de sleutel tot succes is! Wij denken met u mee in alle processen en stellen ons op als een betrouwbare e-commerce partner. Ongeacht of uw webwinkel enkele orders per dag genereert of honderdduizend, Traffic Boost beheert webwinkels van groot tot klein. Ook voor uw bedrijf hebben wij een Magento webwinkel oplossing om uw webwinkel tot een groot te maken.

Wij bieden de volgende Magento webwinkel oplossingen:

  • Ontwikkeling webwinkel;
  • Template ontwerp en implementatie;
  • Optimalisatie webwinkel;
  • Koppelingen boekhouding en ERP;
  • Magento e-marketing;
  • Onderhoud en service;
  • Mobiele en responsive oplossingen;

Is uw interesse gewekt? Ziet u de toegevoegde waarde?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch benaderen via telefoonnummer 085-4015566.