Magento online marketing

Magento online ontwikkeling online

Magento Online Marketing

Om goed gevonden te worden is het belangrijk dat uw Magento webshop zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google komt te staan. Onderzoek onder gebruikers van internet heeft aangetoond, dat het overgrote deel vindt dat zoekmachine optimalisatie hiervoor de beste ondersteuning is. Zoekmachine optimalisatie, beter bekend als Search Engine Optimalisatie (SEO)  zorgt er voor dat uw Magento webshop zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google getoond worden. Wat moet u hiervoor doen?

SEO Magento werkt, net als Google Optimalisatie, met een strategie en werkwijze waarmee uw uiteindelijke doel wordt bereikt:

  • Doel: meer bezoekers op uw website die op zoek zijn naar uw product of dienst;
  • Strategie: doel formuleren en de wijze waarop daar naar toe wordt gewerkt;
  • Werkwijze: welke activiteiten gaan we uitvoeren om het doel te bereiken?

SEO Magento, voor optimaal resultaat

SEO voor Magento is geen eenmalige activiteit, zoals veel gedacht wordt. Het is een doorlopend proces, net als de gehele internet marketing campagne. Dit is belangrijk, omdat de manier waarop zoekmachines  webshops indexeren en het algoritme waarmee ze de hoogte in de zoekresultaten bepalen, voortdurend wijzigt. Ook moet rekening worden gehouden met de concurrentie die niet stil zit.

Bent u benieuwd of zoekmachine optimalisatie iets voor u is  en wat de mogelijkheden voor uw Magento webshop zijn? Wij komen graag een keer bij u langs om de mogelijkheden voor u te bespreken. Natuurlijk geheel vrijblijvend!

Is uw interesse gewekt? Ziet u de toegevoegde waarde?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch benaderen via telefoonnummer 085-4320179.