Landingpage

Landingpagina ontwerp

Iedere webshop wil goed gevonden worden. Dit is voor veel webshops tegenwoordig geen probleem. Het gaat juist om het aantrekken van de juiste doelgroep naar uw webshop. Traffic Boost zet hiervoor de SEO landingspagina’s in. Een essentieel onderdeel binnen de online marketing mix.

De juiste bezoeker via een landingpagina

Het is essentieel dat uw webshop goed en snel gevonden wordt. Echter, uw webshop moet wel gevonden worden door de juiste bezoekers. Dit zijn uw potentiële klanten, die precies zoeken wat uw webshop biedt.

Een conversie gerichte landingpagina

Wanneer een bezoeker op uw website op de landingspagina komt, is hij zich bewust van de volgende dingen:

  • De bezoeker weet in welke webshop hij is;
  • De bezoeker weet welk product de webshop aanbiedt;
  • De bezoeker weet wat het verschil met vergelijkbare aanbieders.

Vervolgens worden de zintuigen geprikkeld en wordt de bezoeker nieuwsgierig en denkt uiteindelijk: ‘dit is wat ik zoek!’. Met als gevolg dat de aankoopbeslissing is gemaakt en actie neemt.

Conversie gerichte seo landingpagina

Traffic Boost zet SEO landingspagina’s in om de juiste doelgroep aan te trekken naar uw webshop. Dit zijn uw potentiële klanten. Het gaat dus niet alleen om het aantrekken van veel bezoekers, maar uiteindelijk om veel potentiële klanten die zorgen voor het vergoten van uw omzet.

Is uw interesse gewekt? Ziet u de toegevoegde waarde?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch benaderen via telefoonnummer 085-4015566.