Hosting

Hosting

TrafficBoost is gespecialiseerd in online marketing en het ontwikkelen van snelle, betrouwbare en veilige webwinkels. Wij weten de slimmigheden in uw webwinkel toe te passen door hardware- en softwarematige optimalisaties. Wanneer wij een webwinkel in Magento of OpenCart voor onze klanten realiseren, hosten wij ook vaak deze webwinkels. Wij leveren hierin een uitstekende en snelle service en reageren adequaat bij problemen. Ook aan webwinkel eigenaren, waarvoor wij de webwinkel niet hebben gerealiseerd, kunnen wij een optimale en zeer betrouwbare hosting bieden.

webhosting-trafficboostOmdat wij zowel Magento als OpenCart webshops realiseren, weten wij als geen ander dat goede hosting van essentieel belang is op het gebied van conversie optimalisatie en SEO. De software van webwinkels moet optimaal en snel kunnen werken, ondanks de zwaarte van het pakket. Hiervoor is een sterke hostingservice nodig. Per slot van rekening is de snelheid van uw webwinkel van essentieel belang voor het verkrijgen van conversie en voor resultaten in  de organische rankings binnen de zoekmachines.

Wij weten als geen ander dat uw webwinkel goed en snel moet lopen en vlot moet reageren op zoekacties uw klanten. Dit is van essentieel belang om uw webwinkel succesvol te maken en dus veel omzet te genereren. Daarom heeft Traffic Boost zich geheel op de optimale hosting voor Magento en OpenCart gericht. Iedere pagina in uw webwinkel is binnen 0.50 seconde op het scherm van uw klanten. Essentieel binnen uw online marketing strategie.

Onze hosting servers hebben de volgende kenmerken:

  • Ultra moderne server in Nederland;
  • Fair use policy dataverkeer;
  • 24/7 monitoring van de prestaties;
  • Response tijd server ultra laag;
  • Managed dedicated servers;
  • Meerdere backups per dag.

Is uw interesse gewekt? Ziet u de toegevoegde waarde?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch benaderen via telefoonnummer 085-4015566.