Google Adwords

Google Adwords

Dé manier natuurlijk om potentiële klanten naar uw website / webwinkel te leiden via zoekmachines zijn Google Adwords en Bing Ads! Met Google Adwords koopt u bezoekers in op relevante zoektermen en u betaalt alleen wanneer mensen op uw website belanden door op uw advertentie te klikken. Dagelijks worden miljoenen zoekopdrachten uitgevoerd, waarvan er een hoop interessant zijn om u te helpen uw (verkoop) doelstellingen te behalen.

trafficboost_adwords-adverteren

Waarom uitbesteden aan Taffic Boost?

De specialisten van Traffic Boost weten als geen ander een goede Adwords campagne op te zetten en uw budget in een campagne zo efficiënt mogelijk in te zetten. Door het opzetten van kwalitatief goede campagnes worden meer bezoekers gegenereerd tegen een lager budget. Traffic Boost zorgt voor maximaal rendement uit uw investering!

Het maandelijkse bedrag dat Traffic Boost rekent voor de service die zij verleent, staat direct in verbinding met het aantal te investeren uren gedurende de service periode. De hoogte van de service kosten wordt bepaald aan de hand van uw klikbudget en uw wensen.

Het sleutelwoord voor Traffic Boost is samenwerking. Traffic Boost kent de knelpunten en kansen in de markt. U heeft eigen wensen, problemen en verwachtingen. Daarom zoekt Traffic Boost altijd naar iedere vorm van samenwerking en goed onderling contact, zodat het maximale resultaat wordt gehaald.

U kiest uw eigen mediabudget. Het Google AdWords account komt verder op uw eigen bedrijfsnaam te staan. Dit betekent dat u rechtstreeks aan Google betaalt voor de kliks. Het voordeel is dat u zelf kunt inloggen om alle ontwikkelingen en rapportages te volgen. Daarnaast blijft u eigenaar van de opgemaakte campagnes. Om uw Google Adwords campagne optimaal te laten verlopen koppelen wij uw account automatisch aan Google Analytics. Hierdoor krijgen wij een betere inzage in de ROI van uw campagne.

Is uw interesse gewekt? Ziet u de toegevoegde waarde?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch benaderen via telefoonnummer 085-4320179.