Display advertising

Display advertising

Wanneer u meer naamsbekendheid en meer bezoekers naar uw website wilt krijgen, is Display advertising een serieuze optie. Display advertising is in het algemeen iets meer gericht op branding dan op korte termijn conversie. Uiteindelijk krijgt u natuurlijk meer conversie. Een remarketing display campagne genereert wel vaak op korte termijn direct een behoorlijke verhoogde conversie. Via Google Adwords kan al makkelijk een remarketing display campagne opgezet worden.

display_advertising

Wat is display advertising?

Hierbij wordt advertentieruimte ingekocht, vervolgens wordt online bannering materiaal ontwikkelt en tenslotte wordt er traffic gegenereerd. Door verbeterde segmentatie- en targetingmethodes kan zeer gericht de beoogde doelgroep worden benaderd, hetgeen zorgt voor veel traffic naar uw website en betere prestaties tegen minder kosten. Door het gebruik van diverse retargeting technieken, kunt u  zeer efficiënt en doelgericht adverteren. Dit komt omdat advertenties alleen worden getoond aan de betreffende bezoeker, wanneer u weet dat deze bezoeker uw website (of delen van de website) al eerder heeft gezien. Een leuk voorbeeld is om bezoekers alsnog een korting te geven. De bezoeker was immers op uw website, genereerde geen conversie, maar is wel geïnteresseerd. De korting kan de bezoeker over de streep trekken.

Voordelen:

  • U betaalt per klik of per 1000 vertoningen;
  • Genereert zowel brand-awareness als conversie;
  • Meetbare resultaten;
  • Snelle opstart, met snel resultaat!

Traffic Boost kan samen met u hiervoor de strategie bedenken en draagt zorg voor de ontwikkeling van de campagne. U kunt binnen enkele dagen actief zijn met een gedegen display campagne.

Hoe gaat Traffic Boost te werk?

Afhankelijk van uw doelstellingen en het beschikbare budget ontwikkelt Traffic Boost een campagne voor u op maat. Dat kan met Google of via een ander display netwerk. Traffic Boost zet Display campagnes uit bij verschillende display netwerken, bijvoorbeeld die van Google. Vervolgens wordt premium bannerruimte ingekocht.

Hiernaast kan er ook nog worden gekozen om unsold inventory in te kopen, dus bannerruimte dat nog niet verkocht is en met korting wordt aangeboden. Traffic Boost kan tevens de ontwikkeling van het bannermateriaal verzorgen. Nadat de campagne is gestart, wordt met rapportages constant in de gaten gehouden, hoe de campagne verder zou kunnen worden verbeterd.

Is uw interesse gewekt? Ziet u de toegevoegde waarde?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch benaderen via telefoonnummer 085-4320179.