Content marketing

Content marketing

Traffic Boost biedt op het gebied van content marketing verschillende diensten aan om een optimale conversie te krijgen voor haar klanten. Omdat wij als full service internetbureau verschillende specialisten binnen dit werkgebied in dienst hebben, hoeft u de expertise op dit gebied niet bij verschillende partners te halen. Wij hebben het allemaal in huis! Wij zorgen voor de goede afstemming tussen de verschillende content en u heeft maar 1 aanspreekpunt.

content-marketing-trafficboost

Met welke content marketing diensten kan Traffic Boost u helpen:

  • Het schrijven van conversiegerichte webteksten. Onze specialisten schrijven, na onderzoek van uw materie, pakkende teksten met een commerciële insteek, om een zo hoog mogelijke conversie te behalen.
  • Het geven van advies in het gebruik van goede fotografie op uw website. Uit testen zoals Eye track is gebleken dat dit van essentieel belang is om meer conversie te behalen;
  • Het geven van advies in het gebruik van Rich media als extra aanvulling. Hierbij kan worden gedacht aan het inzetten van Online Video, bijvoorbeeld voor de promotie van uw product of als een instructie. Bezoekers van uw website willen alles makkelijk en overzichtelijk aangereikt krijgen, anders haken ze af;
  • Online advertising door middel van tekstadvertenties en banners, bijvoorbeeld het gebruik van de teksten of eventuele plaatjes in de banners. Onze specialisten kunnen u adviseren, welke middelen we voor u kunnen inzetten, die garant staan voor het behalen van een optimale conversie;
  • Het optimaliseren van uw e-mails en digitale nieuwsbrieven, door middel e-mailtemplates, die Traffic Boost speciaal voor u kan ontwikkelen. Hierbij kunt u denken aan het optimaliseren van de spam-rate, de gebruiksvriendelijkheid van de lay-out van uw website en de verscheidene e-mailprogramma’s. Om meer conversie te behalen worden deze templates voortdurend door ons getest.

Content marketing is vaak een onderdeel van zoekmachine optimalisatie trajecten. Bijvoorbeeld het designen en opmaken van speciale landingpagina’s. Content marketing kan daarnaast ook een onderdeel zijn van effectieve linkbuilding.

Is uw interesse gewekt? Ziet u de toegevoegde waarde?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch benaderen via telefoonnummer 085-4320179.