Banners

Banners

Het gebruik van banners voor uw webshop heeft een grote visuele aantrekkingskracht. Traffic Boost heeft de deskundigheid en vaardigheid om pakkende designs voor banners te creëren. Daarnaast houden wij de ontwikkelingen op dit gebied nauwlettend in de gaten. Wij weten hoe wij de banners zodanig kunnen maken en inzetten, dat de boodschap van de advertentie goed, snel, duidelijk wordt overgebracht aan de beoogde doelgroep.

Diverse formaten en mogelijkheden

Traffic Boost creëert niet alleen de standaard flash formaten voor het ontwerpen en ontwikkelen van banners. Wij creëren veel meer mogelijkheden op dit gebied, omdat wij onze deskundigheid en vaardigheid hiervoor in huis hebben. U kunt bijvoorbeeld denken aan video- en (interactieve) prefill banners, xml-banners, floor-ads, pre-rolls, html 5 banners en andere rich media uitingen. Iedere mogelijkheid is anders en kent haar eigen criteria en uitdagingen.

Webshops en remarketing

Traffic Boost zet ook remarketing in voor uw webshop. Essentieel binnen de online marketing mix. Hiermee kunt u er voor zorgen dat uw webshop bij potentiële klanten in beeld blijft, wanneer ze een keer op uw website zijn geweest. Traffic Boost maakt hiervoor een script, zodat deze potentiële klanten worden toegevoegd aan een remarketinglijst. Wanneer bezoekers een keer op uw website zijn geweest en vervolgens andere webshops bezoeken wilt u natuurlijk in beeld blijven. U wilt natuurlijk dat deze bezoekers uiteindelijk bij u gaan shoppen. Om dit proces te verhogen zet Traffic Boost ook remarketing in. Door middel van pakkende banners zien bezoekers na het verlaten van uw webshop, op andere website uw advertentie. Hiermee worden de kansen vergroot dat deze potentiële klanten terug gaan naar uw webshop en uw klant worden.

Waarom Traffic Boost banners?

Traffic Boost staat voor kennis en vaardigheid, betrouwbaarheid, creativiteit, flexibiliteit en snelheid. Wij hebben een deskundig team dat met veel enthousiasme voor ieder marketingconcept een banner ontwikkelt, die zeer effectief werkt en hoog scoort in het online speelveld. Heeft u een webshop die nog moet worden ontwikkeld of wilt u branding of conversie van een bestaand concept, dan bent u bij Traffic Boost op het juiste adres!

Is uw interesse gewekt? Ziet u de toegevoegde waarde?
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch benaderen via telefoonnummer 085-4015566.